Heijblom Sloopbedrijf BV.
Hamsesticht 13 5102 GN Dongen.
Tel : 0162 310313
Mob : 06 14439661
Fax : 0162 311018
ABN AMRO DONGEN
BTW nr : NL8191.19.209.B01
K.v.K. Midden Brabant 18074759

Profiel

Heijblom Sloopbedrijf – jong en dynamisch.
Wij zijn een sloopbedrijf met ruime ervaring en zijn gespecialiseerd in renovatiesloopwerken, dat voor diverse aannemers en particulieren sloop- en grondwerkzaamheden uitvoerd. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij passen dit in ons werkgebied adequaat toe. Wij hebben ervaring opgedaan in zieken- en verzorgingstehuizen, retail, woningbouw, penitentiaire inrichtingen, utiliteitsbouw en industrie.

Renovatie.
Hieronder enkele voorbeelden:
- Het verwijderen van tegel-, cement- en dekvloeren/wandtegelwerk.
- Het compleet strippen en casco opleveren van diverse winkelpanden.
- Het compleet strippen van woonhuizen / villa’s (bewoond en/of onbewoond).
- Het opvangen door middel van stempelwerk en verwijderen van complete achtergevels.
- Het slopen van diverse metselwerk/betonwanden en binnen en/of buitenbladen.
- Het slopen van complete aanbouwen, dakopbouwen, enz. enz.
- Het (onder verantwoording van hoofdaannemer) compleet uitvoeren van stut- en stempelwerkzaamheden.
- Het renoveren van complete fabriekshallen.

Materieel en uitvoering.
Heijblom Sloopbedrijf beschikt over modern, goed onderhouden materieel, bemand door ervaren medewerkers. Mocht speciaal materieel niet onmiddellijk beschikbaar zijn putten wij uit een netwerk van leveranciers bij wie het ontbrekende materieel kan worden ingehuurd. Boor- en zaagwerk wordt door ons uitgevoerd of door een vakkundige onderaannemer voor wiens uitvoering wij garant staan. Al het vrijkomend bouw- en sloopafval wordt door Heijblom Sloopbedrijf zelf afgevoerd en bij erkende verwerkers gestort, of indien nodig, door erkende containerverhuurbedrijven afgevoerd.

Milieubelastende zaken.
Indien nodig kan een gecertificeerd bedrijf worden ingeschakeld om milieubelastende zaken conform alle richtlijnen af te werken.

Communicatie en overleg.
Overleg en samenspraak is een zeer belangrijk aspect met betrekking tot onze werkzaamheden. Wij staan ten alle tijden open voor constructief overleg met onze opdrachtgevers.

Ontwikkeling.
Wij volgen de huidige wet- en regelgeving, ontwikkelingen wat betreft uitvoering en materieel op de voet en passen dit binnen ons bedrijf toe. Denk hierbij aan arbo technisch en stofvrij- en/of geluidsarm werken.

Certificering.
Wij zijn sinds 16 oktober 2009  V.C.A* gecertificeerd, en zijn in het bezit van het procescertificaat BRL-007 Veilig en milieukundig slopen